fbpx
Over ons

Over ons

New Optics is een winkel met een gezicht en een visie. Wij hebben een passie voor ons werk en geven u graag een persoonlijke service. Een goed contact met u, onze klant, vinden wij belangrijk. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Patrick Jansen

Patrick Jansen, jurist en zaakvoerder van New Optics Keerbergen.

Hij is expert in oogmetingen en binoculaire metingen.

De professionele oogmetingen die Patrick uitvoert, zorgen ervoor dat je geoptimaliseerd advies en de beste glazen krijgt.
Stuur Patrick een mail: info@newoptics.be

Contacteer Patrick via LinkedIn
Volg de bedrijfspagina van New Optics Keerbergen op LinkedIn.

Patrick Jansen
Dominique De Backer

Dominique De Backer

Dominique De Backer, economiste en zaakvoerster van New Optics Keerbergen. Zij volgt alle evoluties in de oogmode op de voet op en is hoofdverantwoordelijk voor de collecties en geeft u deskundig stijladvies.

Stuur Dominique een mail: domi@newoptics.be

Contacteer Dominique via LinkedIn
Volg de bedrijfspagina van New Optics Keerbergen op LinkedIn.

Anne Gorissen

Zowel voor glazen als voor monturen kan je bij Anne terecht. Ze is verantwoordelijk voor oogmetingen en contactlenzen. Anne is ook zaakvoeder in het optometrisch kabinet “Zien in Zicht” in Leuven.
Stuur Anne een mail: atelier@newoptics.be

Anne Gorissen
Pascale Binst

Pascale Binst

Pascale werkt zowel voor als achter de schermen bij New Optics: ze is medeverantwoordelijk voor oogmetingen en contactlenzen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het atelierwerk.
Stuur Pascale een mail: atelier@newoptics.be

Helga Blockx

Helga zie je bij New Optics in de winkel als medeverantwoordelijke verkoop en ze zorgt er mee voor dat de administratie gesmeerd loopt! Ze zoekt graag samen met jou naar het montuur dat perfect bij je past.

Stuur Helga een mail: admin@newoptics.be

Helga Blockx
Stefanie Verbist

Stefanie Verbist

Stefanie werkt iedere maandag en woensdag als gediplomeerd audicien bij New Optics. Heb je het gevoel dat jouw gehoor niet meer zo goed is als vroeger? Dan kan je bij haar terecht!
Stuur Stefanie een mail: stefanie.verbist@lapperre.be

Onze vakkennis

De ontwikkelingen in de optieksector gaan enorm snel. Door voortdurende opleiding en nascholing houden we het kennisniveau van het New Optics team op peil. Hierdoor garanderen wij u steeds kwaliteit.

New Optics maakt deel uit van de Carl Zeiss Academy. Deze Academy staat garant voor een nieuwe kijk en voorkennis van de recentste ontwikkelingen op het gebied van optiek en optometrie. Verder is New Optics voortrekker van www.polatest.info.

Advies nodig? Het New Optics team staat klaar voor u.

Missie & VisieMissie:

U bent uniek en verdient het allerbeste. U heeft het recht om goed en comfortabel te kijken! Daarom kiest new optics ook voor het allerbeste in stijl en technologie. Uit de mooiste collecties van oogmode selecteren we met passie en vakmanschap die modellen die ervoor zorgen dat u klassevol in de kijker loopt. Tegelijk bieden we u oogzorg van het hoogste niveau, door ons steeds verder bij te scholen en te investeren in optische spitstechnologie. Zo biedt New Optics u op elk moment een stijlvol, scherp venster op de wereld.


Visie:
Door u gezien worden als uw favoriete leverancier van oogmode en oogzorg: dat is de hoogste ambitie van new optics. Uw wensen en verwachtingen motiveren ons team elke dag om verder te kijken op modisch vlak. En ook in service gaan we tot het uiterste. Want zolang u een bril of lenzen van ons draagt, willen we u recht in de ogen blijven kijken. Wij weten dat uw vertrouwen ons ook in de kijker brengt bij uw vrienden en familie. Daarom zijn we bijzonder fier dat we in onze regio niet alleen de grootste optiekzaak, maar ook die met de hoogste klantentrouw zijn.

De “WHY” van New OpticsWhy:
A vision for happiness. Een visie voor geluk. Dat is onze slogan.
Het leven is mooi. En het loont de moeite om dat te zien en in te zien. De kleuren rondom ons, de kleine dingetjes en de wereld in al haar facetten.
Gelukkig zijn, daar streven we allen naar. En wanneer je zelf gelukkig bent, dan is niets mooiers dan dat geluk te delen.


How:
Zelf doen wij dat door ogen op te meten, en brilglazen of contactlenzen te adviseren. In detail gaan wij na of er visuele klachten zijn, of misschien andere klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rode of tranende ogen. Onze expertise is daarin vrij groot. Over binoculaire oogmetingen geeft Patrick lezingen in binnen en buitenland (Boedapest, Zagreb, Tel Aviv, Sofia, Utrecht, Breda, …). Daarnaast kan u rekenen op een team van vijf lachende vrouwen die een passie voor mode hebben en de juiste bril en zonnebril naadloos doen passen bij uw persoonlijkheid.
In onze belevingswinkel in Keerbergen kan u de meeste klinkende namen terugvinden; Cartier, Chanel, Ray-Ban, en noem maar op. Op onze website kan u een ruim assortiment ervan bekijken.
En op sociale media zijn wij actief op FB en op instagram, waar we van onze volgers echte fans maken. Nu zijn het er al meer dan drieduizend.


What:
Oh ja, wij vergaten bijna te zeggen dat wij opticiens zijn. Opticiens met een visie, een visie voor geluk!

New Optics, dé OPTIEKBELEVINGSWINKEL in België!Innovatief concept:
New Optics is niet zomaar een winkel. Het is dé belevingswinkel in optiek in België. Sedert jaren is New Optics op technologisch vlak reeds de referentie, bekend in binnen en buitenland. Baanbrekend zijn de binoculaire oogmetingen. Nu is New Optics ook toonaangevend wat brilmode betreft, steunend op een uiterst innovatief concept. Zo zijn jullie welkom in de lensroom, de Zeiss-room, de sunroom, de fashionroom, de bar, het New Optics Café, de lounge, de kids-corner, de afdelingen optometrie en audiologie… en zelfs het terras bij mooi weer. Winkelbeleving krijgt zo een nieuwe dimensie, waarbij vertrouwen, authenticiteit en oogzorg centraal staan.


Reacties:
Zowel klanten als vakmensen zijn fan van het vernieuwende concept. Uit de optiek sector plukten wij volgende reacties:
“Dit is ongezien in Vlaanderen, zelfs in de Benelux.”
“Ik dacht dat ik wist waar de mooiste optiekwinkel van het land was, maar nu moet ik mijn mening herzien.”
“Fantastisch hoe hier over elke ruimte werd nagedacht. Uniek! Ongeëvenaard.” “Kan ik hier ook komen werken?
“Het is hier zo mooi! Ik zou haast willen dat ik slechte ogen had.”
Deze reacties komen uit de mond van verdelers van Cartier, Chanel, Tom Ford, Tod’s, YSL, Gucci, Etnia Barcelona, Ray Ban, Giorgio Armani, Lindberg, Silhouette, Mykita, Victoria Beckham en zoveel andere merken.


Wereldpremière:
Innovation Eye-land
Als allereerste ter wereld beschikken wij binnenkort over het gloednieuwe toestel van Zeiss: de Visufit 1000. Hiermee kunnen wij een perfecte scan maken van jouw gelaat. Zo kan je uiterst precies jouw eye-dentity vinden!