Over ons

Over ons

New Optics is een winkel met een gezicht en een visie. Wij hebben een passie voor ons werk en geven u graag een persoonlijke service. Een goed contact met u, onze klant, vinden wij belangrijk. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Patrick Jansen

Patrick Jansen, jurist en zaakvoerder van New Optics Keerbergen.

Hij is expert in oogmetingen en de Polatest.

De professionele oogmetingen die Patrick uitvoert, zorgen ervoor dat u geoptimaliseerd advies en de beste glazen krijgt.
Stuur Patrick een mail: info@newoptics.be

Contacteer Patrick via LinkedIn
Volg de bedrijfspagina van New Optics Keerbergen op LinkedIn.

Patrick Jansen
Dominique De Backer

Dominique De Backer

Dominique De Backer, economiste en zaakvoerster van New Optics Keerbergen. Zij volgt alle evoluties in de oogmode op de voet op en is hoofdverantwoordelijk voor de collecties en geeft u deskundig stijladvies.

Stuur Dominique een mail: domi@newoptics.be

Contacteer Dominique via LinkedIn
Volg de bedrijfspagina van New Optics Keerbergen op LinkedIn.

Anne Gorissen

Zowel voor de glazen als voor het montuur kunt u bij Anne terecht. Ze is verantwoordelijk voor oogmetingen en werkt eveneens in het atelier. Anne is ook zaakvoeder in het optometrisch kabinet “Zien in Zicht” in Leuven.
Stuur Anne een mail: atelier@newoptics.be

Anne Gorissen
Pascale Binst

Pascale Binst

Pascale werkt zowel voor als achter de schermen bij New Optics: ze is medeverantwoordelijk voor oogmetingen en de nieuwe collecties en werkt daarnaast als verantwoordelijke in het atelier.
Stuur Pascale een mail: atelier@newoptics.be

Katrien Spruyt

Katrien ziet u bij New Optics in de winkel als medeverantwoordelijke verkoop en ze zorgt er mee voor dat de administratie gesmeerd loopt!
Stuur Katrien een mail: admin@newoptics.be

Katrien Spruyt
Stefanie Verbist

Stefanie Verbist

Stefanie werkt iedere maandag, woensdag en vrijdag als gediplomeerd audicien bij New Optics. Hebt u het gevoel dat uw gehoor niet meer zo goed is als vroeger? Dan kan u bij haar terecht!
Stuur Stefanie een mail: stefanie.verbist@lapperre.be

Onze vakkennis

De ontwikkelingen in de optieksector gaan enorm snel. Door voortdurende opleiding en nascholing houden we het kennisniveau van het New Optics team op peil. Hierdoor garanderen wij u steeds kwaliteit.

New Optics maakt deel uit van de Carl Zeiss Academy. Deze Academy staat garant voor een nieuwe kijk en voorkennis van de recentste ontwikkelingen op het gebied van optiek en optometrie. Verder is New Optics voortrekker van www.polatest.info.

Advies nodig? Het New Optics team staat klaar voor u.

Garantie & Service

We streven naar tevreden klanten met een optimaal en zorgeloos zicht.
Bij New Optics koopt u een kwaliteitsbril. Mocht er toch iets zijn waarover u niet tevreden bent, helpen we u graag verder. Kom gerust langs in de winkel.

Als klant geniet u ook van volgende garanties: