fbpx

newoptics.be

Afspraak

Over ons

A vision for happiness

Het team

New Optics is een winkel met een gezicht en een visie. Wij hebben een passie voor ons werk en geven u graag een persoonlijke service. Een goed contact met u vinden wij belangrijk. Tevreden klanten, daar gaan wij voor. Wij, als één team!

Patrick Jansen

Patrick, jurist en gederogeerd optometrist, is zaakvoerder van New Optics Keerbergen.
Hij is expert in oogmetingen en binoculaire metingen.
Als “key opinion leader” voor verschillende firma’s waaronder
Zeiss, J&J en Bausch and Lomb, verlegt hij al jaren de grenzen van optiek in België. Zijn passie voor zijn vak vertolkt hij in de winkel en aan de HUB waar hij gastcolleges geeft.

 

Stuur Patrick een mail: patrick@newoptics.be

Dominique De Backer

Dominique, economiste en gediplomeerd opticien, is zaakvoerster van New Optics Keerbergen. Zij volgt voor u alle evoluties in de oogmode op de voet op. Zorgvuldig kiest ze met passie de collecties uit. Ook geeft ze graag  deskundig stijladvies rond de brillen.

Dominique houdt alle social media van New Optics bij, waaronder Facebook en Instagram.

 

Stuur Dominique een mail: domi@newoptics.be

Anne Gorissen

Anne is één van de eerste gediplomeerde optometristen aan de HUB.

Zowel voor glazen als voor monturen kan je bij Anne terecht. Ze is verantwoordelijk voor oogmetingen en contactlenzen.

Als geen ander voelt zij de noden van mensen en hun ogen aan.

Anne is ook zaakvoeder in het optometrisch kabinet “Zien in Zicht” in Leuven.


Stuur Anne een mail: optometrie@newoptics.be

Pascale

Pascale Binst

Pascale, gediplomeerd opticien, werkt zowel voor als achter de schermen bij New Optics.

Ze is medeverantwoordelijk voor oogmetingen, contactlenzen en brillen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor al het atelierwerk.
Jarenlange ervaring maakt dat optiek amper nog geheimen voor haar heeft.

 

Stuur Pascale een mail: atelier@newoptics.be

Xeena Van der Beken

Xeena heeft twee bachelors succesvol afgerond; eentje in communicatie management en eentje in de oogzorg.

Zij heeft een passie voor contactlenzen, oogmetingen, de Duitse taal en marketing: een perfecte combinatie bij New Optics! Daarnaast is ze heel minutieus, zeer vriendelijk en klantgericht, en zoekt ze samen met jou naar de perfecte contactlens of bril. 

Stuur Xeena een mail: work@newoptics.be 

Xeena

Frédéric Debruycker

Frédéric is gediplomeerd audicien en gebeten door oortjes en gehoorgangen.

Je vindt hem iedere maandag en donderdag bij New Optics.

Heb je het gevoel dat jouw gehoor niet meer zo goed is als vroeger? Dan kan je bij hem terecht!

Ook voor gehoorbescherming ben je bij hem in goede handen.

 

Stuur Frédéric een mail: frdb@audika.be

Flore Luyten

Binnenkort komt hier de foto van onze nieuwste collega Flore.

Zij is logopediste van opleiding en een administratieve duizendpoot.

Ze deed al enkele jaren ervaring op als oogartsassistente en is geboeid door alles wat met het oog te maken heeft.

Flore is bij New Optics medeverantwoordelijke voor de administratie en het online gebeuren. Waar nodig levert ze technische ondersteuning. 

Ook zoekt zij met plezier samen naar het montuur dat perfect bij je past.

Stuur Flore een mail: admin@newoptics.be

 


Enkele sfeerbeelden

Klik op de afbeelding om ze te vergroten


Dé referentie in optiek

Innovatief concept:

New Optics is niet zomaar een winkel. Het is dé belevingswinkel in optiek in België. Sedert jaren is New Optics op technologisch vlak reeds de referentie, bekend in binnen en buitenland. Baanbrekend zijn de binoculaire oogmetingen. Nu is New Optics ook toonaangevend wat brilmode betreft, steunend op een uiterst innovatief concept. Zo zijn jullie welkom in de lensroom, de Zeiss-room, de sunroom, de fashionroom, de bar, het New Optics Café, de lounge, de kids-corner, de afdelingen optometrie en audiologie… en zelfs het terras bij mooi weer. Winkelbeleving krijgt zo een nieuwe dimensie, waarbij vertrouwen, authenticiteit en oogzorg centraal staan.

Reacties:

Zowel klanten als vakmensen zijn fan van het vernieuwende concept. Uit de optiek sector plukten wij volgende reacties: “Dit is ongezien in Vlaanderen, zelfs in de Benelux.” “Ik dacht dat ik wist waar de mooiste optiekwinkel van het land was, maar nu moet ik mijn mening herzien.” “Fantastisch hoe hier over elke ruimte werd nagedacht. Uniek! Ongeëvenaard.” “Kan ik hier ook komen werken?” “Het is hier zo mooi! Ik zou haast willen dat ik slechte ogen had.” Deze reacties komen uit de mond van verdelers van Cartier, Chanel, Tom Ford, Tod’s, YSL, Gucci, Etnia Barcelona, Ray Ban, Giorgio Armani, Lindberg, Silhouette, Mykita, Victoria Beckham en zoveel andere merken.

Onze vakkennis:

De ontwikkelingen in de optieksector gaan enorm snel. Door voortdurende opleiding en nascholing houden we het kennisniveau van het New Optics team op peil. Hierdoor garanderen wij u steeds kwaliteit. New Optics maakt deel uit van de Carl Zeiss Academy. Deze Academy staat garant voor een nieuwe kijk en voorkennis van de recentste ontwikkelingen op het gebied van optiek en optometrie. Verder is New Optics voortrekker van www.binoculairzien.info.

Missie, Visie en Waarom

Missie:

U bent uniek en verdient het allerbeste. U heeft het recht om goed en comfortabel te kijken! Daarom kiest new optics ook voor het allerbeste in stijl en technologie. Uit de mooiste collecties van oogmode selecteren we met passie en vakmanschap die modellen die ervoor zorgen dat u klassevol in de kijker loopt. Tegelijk bieden we u oogzorg van het hoogste niveau, door ons steeds verder bij te scholen en te investeren in optische spitstechnologie. Zo biedt New Optics u op elk moment een stijlvol, scherp venster op de wereld.

Visie:

Door u gezien worden als uw favoriete leverancier van oogmode en oogzorg: dat is de hoogste ambitie van new optics. Uw wensen en verwachtingen motiveren ons team elke dag om verder te kijken op modisch vlak. En ook in service gaan we tot het uiterste. Want zolang u een bril of lenzen van ons draagt, willen we u recht in de ogen blijven kijken. Wij weten dat uw vertrouwen ons ook in de kijker brengt bij uw vrienden en familie. Daarom zijn we bijzonder fier dat we in onze regio niet alleen de grootste optiekzaak, maar ook die met de hoogste klantentrouw zijn.

Waarom of "The why” van New Optics:

Why?

Een visie voor geluk. Dat is onze slogan. Het leven is mooi. En het loont de moeite om dat te zien en in te zien. De kleuren rondom ons, de kleine dingetjes en de wereld in al haar facetten. Gelukkig zijn, daar streven we allen naar. En wanneer je zelf gelukkig bent, dan is niets mooiers dan dat geluk te delen.

How?

Zelf doen wij dat door ogen op te meten, en brilglazen of contactlenzen te adviseren. In detail gaan wij na of er visuele klachten zijn, of misschien andere klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rode of tranende ogen. Onze expertise is daarin vrij groot. Over binoculaire oogmetingen geeft Patrick lezingen in binnen en buitenland (Boedapest, Zagreb, Tel Aviv, Sofia, Utrecht, Breda, …). Daarnaast kan u rekenen op een team van vijf lachende vrouwen die een passie voor mode hebben en de juiste bril en zonnebril naadloos doen passen bij uw persoonlijkheid. In onze belevingswinkel in Keerbergen kan u de meeste klinkende namen terugvinden; Cartier, Chanel, Ray-Ban, en noem maar op. Op onze website kan u een ruim assortiment ervan bekijken. En op sociale media zijn wij actief op FB en op instagram, waar we van onze volgers echte fans maken. Nu zijn het er al meer dan drieduizend.

What?

Oh ja, wij vergaten bijna te zeggen dat wij opticiens zijn. Opticiens met een visie, een visie voor geluk!


Contact

Neem contact op of kom langs

Haachtsebaan 26-28

3140 Keerbergen

tel: 015 51 59 18

e-mail: info@newoptics.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u30

Zaterdag: 10u tot 17u

Zondag: gesloten
Klanten met een afspraak krijgen voorrang

Wegenwerken


Advies nodig? Het New Optics team staat klaar voor u.

Save
Delen 3, 6 d.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop