Over ons

Over ons

New Optics is een winkel met een gezicht en een visie. Wij hebben een passie voor ons werk en geven u graag een persoonlijke service. Een goed contact met u, onze klant, vinden wij belangrijk. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Patrick Jansen

Patrick Jansen, jurist en zaakvoerder van New Optics Keerbergen.

Hij is expert in oogmetingen en binoculaire metingen.

De professionele oogmetingen die Patrick uitvoert, zorgen ervoor dat je geoptimaliseerd advies en de beste glazen krijgt.
Stuur Patrick een mail: info@newoptics.be

Contacteer Patrick via LinkedIn
Volg de bedrijfspagina van New Optics Keerbergen op LinkedIn.

Patrick Jansen
Dominique De Backer

Dominique De Backer

Dominique De Backer, economiste en zaakvoerster van New Optics Keerbergen. Zij volgt alle evoluties in de oogmode op de voet op en is hoofdverantwoordelijk voor de collecties en geeft u deskundig stijladvies.

Stuur Dominique een mail: domi@newoptics.be

Contacteer Dominique via LinkedIn
Volg de bedrijfspagina van New Optics Keerbergen op LinkedIn.

Anne Gorissen

Zowel voor glazen als voor monturen kan je bij Anne terecht. Ze is verantwoordelijk voor oogmetingen en contactlenzen. Anne is ook zaakvoeder in het optometrisch kabinet “Zien in Zicht” in Leuven.
Stuur Anne een mail: atelier@newoptics.be

Anne Gorissen
Pascale Binst

Pascale Binst

Pascale werkt zowel voor als achter de schermen bij New Optics: ze is medeverantwoordelijk voor oogmetingen en contactlenzen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het atelierwerk.
Stuur Pascale een mail: atelier@newoptics.be

Fran Lambrechts

Fran zie je bij New Optics in de winkel als medeverantwoordelijke verkoop en ze zorgt er mee voor dat de administratie gesmeerd loopt! Ze heeft duidelijk een passie voor mode en volgt graag de laatste trends op… voor jou.
Stuur Fran een mail: admin@newoptics.be

Fran Lambrechts
Stefanie Verbist

Stefanie Verbist

Stefanie werkt iedere maandag en woensdag als gediplomeerd audicien bij New Optics. Heb je het gevoel dat jouw gehoor niet meer zo goed is als vroeger? Dan kan je bij haar terecht!
Stuur Stefanie een mail: stefanie.verbist@lapperre.be

Onze vakkennis

De ontwikkelingen in de optieksector gaan enorm snel. Door voortdurende opleiding en nascholing houden we het kennisniveau van het New Optics team op peil. Hierdoor garanderen wij u steeds kwaliteit.

New Optics maakt deel uit van de Carl Zeiss Academy. Deze Academy staat garant voor een nieuwe kijk en voorkennis van de recentste ontwikkelingen op het gebied van optiek en optometrie. Verder is New Optics voortrekker van www.polatest.info.

Advies nodig? Het New Optics team staat klaar voor u.

Garantie & Service

We streven naar tevreden klanten met een optimaal en zorgeloos zicht.
Bij New Optics koopt u een kwaliteitsbril. Mocht er toch iets zijn waarover u niet tevreden bent, helpen we u graag verder. Kom gerust langs in de winkel.

Als klant geniet u ook van volgende garanties: