fbpx

newoptics.be

Afspraak

Blij met mijn gehoor

Happy with my hearing

AUDIKA Grootvader en kleinzoon

Horen is essentieel voor ons sociale leven, zelfexpressie en zelfvertrouwen,
en uiteindelijk voor onze gezondheid.
Horen is verbinden met anderen en met de wereld om je heen.


Audika

Audika is in België de laatste jaren snel gegroeid, dankzij hun feilloze service en reputatie. Ze maken deel uit van de Demant-groep, één van de grootste spelers op het gebied van gehoorverlies. Wereldwijd stellen ze meer dan 14.000 mensen te werk in meer dan 30 landen. Audika zelf heeft bijna 100 locaties in België en werkt vooral met de merken Phonak, Oticon, Bernafon, Starkey en hun eigen merk Audika

Kleine details kunnen een groot verschil maken. Gehoorverlies heeft een impact op je levenskwaliteit, want als je gehoor vermindert, dan mis je heel wat mooie, unieke momenten. Daarom is gehoorzorg bij Audika erg individueel en even uniek als je gehoor. De audiologen doen er alles aan om een gepersonaliseerde oplossing te bieden voor je individuele gehoorprobleem. Een oplossing die perfect bij jou en je levensstijl past. Want beter horen betekent in veel gevallen weer actief mee kunnen doen aan je sociale leven.


Hooroplossingen

Merk je dat je gehoor steeds achteruit gaat? Gehoorverlies treedt bijna altijd geleidelijk op. In het begin merk je niet eens dat je minder goed bent gaan horen en is het vaak je omgeving die je er als eerste op wijst dat je gehoor achteruitgaat. Gelukkig is er in de meeste gevallen een goede oplossing om je gehoor te verbeteren. Met onze gratis online hoortest kan je bepalen of een bezoekje aan een hoorcentrum nodig is. Is dat het geval, dan maak je snel en vrijblijvend een afspraak bij ons. Valerie – onze Audika-audiologe – helpt je graag verder met deskundig advies. 

Op basis van jouw noden en wensen gaat Valerie samen met jou op zoek naar de geschikte hooroplossing.

Wist je trouwens dat je een goede daad verricht als je je gehoor laat testen? Want per 400 uitgevoerde hoortesten schenkt Audika een hoorapparaat aan iemand die er omwille van financiële redenen geen toegang toe heeft. Zo maakt jouw gehoor een verschil, voor jezelf en voor een ander.


Oordoppen op maat

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van lawaai-gerelateerd gehoorverlies. Dit kan door de aard van hun werk of door naar te harde muziek te luisteren. Hoe harder het geluid en hoe langer je eraan wordt blootgesteld, hoe groter de kans op gehoorschade. Daarom biedt Audika verschillende oordoppen aan om je gehoor te beschermen. Je kan dan kiezen voor universele oordoppen of oordoppen op maat.


Tinnitus

Audika is trotse partner van ON-GEHOORD, het expertisecentrum voor tinnitus (oorsuizen), hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid) en andere overgevoeligheden. Mensen die last hebben van tinnitus of hyperacusis krijgen veel te vaak de boodschap dat ze er maar mee moeten leven. Daarom werd ON-GEHOORD opgericht. Hun missie is om je niet zomaar met je kwaal te leren leven, maar wel om je er zoveel mogelijk van af te helpen. Alle audiologen van Audika hebben een opleiding gekregen om mensen met tinnitus of hyperacusis op een juiste manier te begeleiden. 

Je kan bij ons terecht voor een eerste screening en hulp rond je klacht. Klik hier voor meer informatie!


Onze audicien

Onze audicien heet Frédéric Debruycker.

Frédéric is iedere maandag bij New Optics aanwezig van 9u30 tot 17u
en iedere donderdag van 9u30 tot 18u. 

Om je een optimale dienstverlening te garanderen, raden wij aan een afspraak te maken:

online, telefonisch 015 51 59 18 of per mail naar frdb@audika.be

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop