fbpx

newoptics.be

Afspraak

Blij met mijn gehoor

Happy with my hearing

Hearing-room

Hoortest

Laat je gehoor GRATIS testen met een gehoortest!

Heb je het gevoel dat je gehoor niet meer zo goed is als vroeger? Goed horen is van onschatbare waarde. Er zijn in België meer dan 1 miljoen mensen die met een verminderd gehoor kampen. Als je ook twijfelt aan je gehoor, maak dan vrijblijvend een afspraak met onze audicien voor een gehoormeting en vrijblijvend gehooradvies. Na 15 minuten ken je het resultaat al!
Laperre

Oordoppen

Er bestaan veel verschillende soorten oordoppen.

Afhankelijk van waarvoor ze moeten dienen, kan je er op maat laten maken. Bijvoorbeeld voor muziek, in de industrie, om te slapen of in stilte te studeren, voor een watersport of een schietsport of om met een moto te rijden. Gehoorbescherming werkt pas optimaal als de oordoppen helemaal op maat gemaakt zijn. Zo ben je niet alleen verzekerd van goede gehoorbescherming, maar ook van een optimaal draagcomfort. We kunnen je eveneens een uitgebreide reeks in-ear-monitors aanbieden, specifiek gemaakt voor muziekliefhebbers en -professionals. Onze audicien, Stefanie Verbist, geeft je graag meer info.
Wij hebben één paar oren. Het is belangrijk om ze te koesteren…De eerste stap om dit te doen is gehoorbescherming. Er bestaan oordoppen -al dan niet op maat gemaakt- om je oren te beschermen tegen overmatig lawaai. Onder het motto beter voorkomen dan genezen is dit de belangrijkste stap.

Hoortoestellen

Er is veel keuze in hoortoestellen, afhankelijk van je type gehoorverlies, je budget en je levensstijl.Lapperre koos voor de merken Phonak, Unitron en Novasense Zo is er voor ieder wat wils!
Een gediplomeerd audicien geeft je advies op maat en begeleidt je om samen tot de beste hoortoestelkeuze te komen.
Wat je keuze ook is uit het ruime assortiment, bij Lapperre mag je je hoortoestel altijd één maand vrijblijvend uitproberen.

Accessoires

Naast hoorapparaten heeft Lapperre ook een breed aanbod aan ondersteunende producten voor het gehoor die het geluid versterken of die een heldere geluidsoverdracht mogelijk maken. Hoorhulpmiddelen op gebied van telefonie, televisie, wekkers, waarschuwingssystemen en dergelijke, zijn slechts een greep uit het gamma dat ze aanbieden. Voor meer info hierover kan je terecht op de website van Lapperre.

Lapperre

Onze audicien heet Stefanie Verbist
Om je een optimale dienstverlening te garanderen, raden wij aan een afspraak te maken:

Tel. New Optics: 015 51 59 18

Stefanie is iedere maandag bij New Optics aanwezig van 9.30 uur tot 17.00 uur & elke 14 dagen op woensdag van 9.30 uur t.e.m. 18.00 uur.
NEW-OPTICS-Stefanie-0652-e1576145364244-437x437