fbpx

Hoortest

Laat uw gehoor GRATIS testen met een gehoortest!
Hebt u het gevoel dat uw gehoor niet meer zo goed is als vroeger? Goed horen is van onschatbare waarde. Er zijn in België meer dan 1 miljoen mensen die met een verminderd gehoor kampen. Als u ook twijfelt aan uw gehoor, maak dan vrijblijvend een afspraak met onze audicien voor een gehoormeting en vrijblijvend gehooradvies. Na 15 minuten kent u het resultaat al! Maak hier een afspraak

Oordoppen

Wij hebben één paar oren. Het is belangrijk om ze te koesteren…

De eerste stap om dit te doen is gehoorbescherming. Er bestaan oordoppen – al dan niet op maat gemaakt- om uw oren te beschermen tegen overmatig lawaai. Onder het motto beter voorkomen dan genezen is dit de belangrijkste stap.

 

Er bestaan veel verschillende soorten oordoppen.
Afhankelijk van waarvoor ze moeten dienen, kunt u er op maat laten maken. Bijvoorbeeld voor muziek, in de industrie, om te slapen of in stilte te studeren, voor een watersport of een schietsport of om met een moto te rijden. Gehoorbescherming werkt pas optimaal als de oordoppen helemaal op maat gemaakt zijn. Zo bent u niet alleen verzekerd van goede gehoorbescherming, maar ook van een optimaal draagcomfort. We kunnen u eveneens een uitgebreide reeks in-ear-monitors aanbieden, specifiek gemaakt voor muziekliefhebbers en -professionals. Onze audicien Stefanie Verbist geeft u graag meer info.

Maak een afspraak

 

mpeg_gehoorbescherming

Hoortoestellen

Er is veel keuze in hoortoestellen, afhankelijk van uw type gehoorverlies, uw budget en uw levensstijl.

Lapperre koos voor de merken Phonak, Unitron en Novasense. Zo is er voor ieder wat wils!

Een gediplomeerd audicien geeft u advies op maat en begeleid u om samen tot de beste hoortoestelkeuze te komen.

Wat uw keuze ook is uit het ruime assortiment, bij Lapperre mag u uw hoortoestel altijd één maand vrijblijvend uitproberen.

 

Accessoires

Naast hoorapparaten heeft Lapperre ook een breed aanbod aan ondersteunend producten voor het gehoor die het geluid versterken of die een heldere geluidsoverdracht mogelijk maken. Hoorhulpmiddelen op gebeid van telefonie, televisie, wekkers, waarschuwingssystemen en dergelijke, zijn slechts een greep uit het gamma dat ze aanbieden.Voor meer info hierover kan u terecht op de website van Lapperre.

Lapperre

Onze audicien heet Stefanie Verbist.

Stefanie is iedere maandag bij New Optics aanwezig van 9.30 uur tot 17.00 uur & op woensdag van 9.30 uur t.e.m. 18.00 uur.
Om u een optimale dienstverlening te garanderen, raden wij aan een afspraak te maken:

Tel. New Optics: 015/51.59.18