Uitgebreide online catalogus!

Wij geven u graag advies op maat!

Pakketprijs actie

Pakketprijs actie

Bij New Optics, lanceerden we met succes budgetvriendelijke oplossingen,
waar je al een bril kan aanschaffen inclusief glazen voor amper € 199.
Voor een multifocale bril kan je reeds een bril hebben voor amper € 499 binnen deze pakketprijs.

 

 

 

 

 

 

 

Niet voor niets is onze slogan “a vision for happiness”.

“New” New Optics store!

“New” New Optics store!

U bent welkom in de ‘New Optics Wereld‘ bestaande uit een lensroom, een Zeiss-room, een sunroom, een fashionroom, een bar, het New Optics Café en lounge, een kids-corner, de afdelingen optometrie en audiologie… en zelfs het terras bij mooi weer.
U wordt meegenomen in een wereld van verbazing, verwondering en verrassing. Een wereld waar het begrip ‘winkelbeleving‘ een nieuwe dimensie krijgt. Waarbij het DNA van New Optics wordt weerspiegeld in ‘het nieuwe shoppen’ en waar u een bijzondere reis aflegt in het winkelpunt, waar vertrouwen, authenticiteit en oogzorg centraal staan.

Wij kijken er alvast heel hard naar uit om u te ontvangen!

 

Wall Of Frame

Bekijk meer foto's

Wie een bril koopt bij New Optics zal deze met plezier dragen. Daar doen wij het voor: onze tevreden klanten die er oogverblindend uitzien! Zijn ze niet prachtig? En ... staat ù al op onze Wall Of Frame?

Over ons

New Optics is een winkel met een gezicht en een visie. Wij hebben een passie voor ons werk en geven u graag een persoonlijke service. Een goed contact met u, onze klant, vinden wij belangrijk. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Garantie & Service

We streven naar tevreden klanten met een optimaal en zorgeloos zicht.
Bij New Optics koopt u een kwaliteitsbril. Mocht er toch iets zijn waarover u niet tevreden bent, helpen we u graag verder. Kom gerust langs in de winkel.

Als klant geniet u ook van volgende garanties: