EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Uitgebreide online catalogus!

Wij geven u graag advies op maat!

Ontvang nu bij aankoop van een paar Zeiss brilglazen, een virtual reality headset!

Ontvang nu bij aankoop van een paar Zeiss brilglazen, een virtual reality headset!

Zin in een wandeling door het Amazonewoud? Spring je liever met een parachute uit een vliegtuig? Of ga je op ontdekking in Pompeï?

New Optics geeft je deze maand de kans om kennis te maken met een nieuwe wereld. De wereld van Virtual Reality! 🤩

Mis deze unieke kans niet.

Bij aankoop van een paar Zeiss brilglazen ontvang je deze virtual reality headset!!!

 

Actie geldig tot eind januari 2019, zolang de voorraad strekt.

“New” New Optics store!

“New” New Optics store!

U bent welkom in de ‘New Optics Wereld‘ bestaande uit een lensroom, een Zeiss-room, een sunroom, een fashionroom, een bar, het New Optics Café en lounge, een kids-corner, de afdelingen optometrie en audiologie… en zelfs het terras bij mooi weer.
U wordt meegenomen in een wereld van verbazing, verwondering en verrassing. Een wereld waar het begrip ‘winkelbeleving‘ een nieuwe dimensie krijgt. Waarbij het DNA van New Optics wordt weerspiegeld in ‘het nieuwe shoppen’ en waar u een bijzondere reis aflegt in het winkelpunt, waar vertrouwen, authenticiteit en oogzorg centraal staan.

Wij kijken er alvast heel hard naar uit om u te ontvangen!

 

Wall Of Frame

Bekijk meer foto's

Wie een bril koopt bij New Optics zal deze met plezier dragen. Daar doen wij het voor: onze tevreden klanten die er oogverblindend uitzien! Zijn ze niet prachtig? En ... staat ù al op onze Wall Of Frame?

Over ons

New Optics is een winkel met een gezicht en een visie. Wij hebben een passie voor ons werk en geven u graag een persoonlijke service. Een goed contact met u, onze klant, vinden wij belangrijk. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Garantie & Service

We streven naar tevreden klanten met een optimaal en zorgeloos zicht.
Bij New Optics koopt u een kwaliteitsbril. Mocht er toch iets zijn waarover u niet tevreden bent, helpen we u graag verder. Kom gerust langs in de winkel.

Als klant geniet u ook van volgende garanties: