Uitgebreide online catalogus!

Wij geven u graag advies op maat!

“New” New Optics store!

“New” New Optics store!

U bent welkom in de ‘New Optics Wereld‘ bestaande uit een lensroom, een Zeiss-room, een sunroom, een fashionroom, een bar, het New Optics Café en lounge, een kids-corner, de afdelingen optometrie en audiologie… en zelfs het terras bij mooi weer.
U wordt meegenomen in een wereld van verbazing, verwondering en verrassing. Een wereld waar het begrip ‘winkelbeleving‘ een nieuwe dimensie krijgt. Waarbij het DNA van New Optics wordt weerspiegeld in ‘het nieuwe shoppen’ en waar u een bijzondere reis aflegt in het winkelpunt, waar vertrouwen, authenticiteit en oogzorg centraal staan.

Wij kijken er alvast heel hard naar uit om u te ontvangen!

 

4de glas gratis

4de glas gratis

In de huidige samenleving gebruikt u uw ogen op een andere manier dan vroeger.
U beseft al langer dat u met één paar schoenen niet toekomt, denk maar aan uw sportschoenen, uw wandelschoenen, uw laarzen en noem maar op. Met uw ogen is het eigenlijk net hetzelfde gesteld; met één bril komt u niet meer toe… Zo vergt bijvoorbeeld autorijden een ander gebruik van uw ogen dan computerwerk. Welnu, voor specifieke noden hebben de glasfabrikanten specifieke oplossingen ontworpen:

sportbril2zonnebril2tweede multifocale2auto2kantoorbril2Verkleurend2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij, de specialisten in oogzorg van New Optics, willen u graag helpen om te voldoen aan uw visuele noden. Bij aanschaf van een paar glazen krijgt u 50% korting op uw tweede paar glazen. Zo komt u aan uw vierde glas gratis! De korting wordt verrekend op het goedkoopste paar binnen hetzelfde brilglazenmerk.*

 

*Bij inslijp in uw eigen montuur, worden €50 inslijpkosten aangerekend.

Wall Of Frame

Bekijk meer foto's

Wie een bril koopt bij New Optics zal deze met plezier dragen. Daar doen wij het voor: onze tevreden klanten die er oogverblindend uitzien! Zijn ze niet prachtig? En ... staat ù al op onze Wall Of Frame?

Over ons

New Optics is een winkel met een gezicht en een visie. Wij hebben een passie voor ons werk en geven u graag een persoonlijke service. Een goed contact met u, onze klant, vinden wij belangrijk. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Garantie & Service

We streven naar tevreden klanten met een optimaal en zorgeloos zicht.
Bij New Optics koopt u een kwaliteitsbril. Mocht er toch iets zijn waarover u niet tevreden bent, helpen we u graag verder. Kom gerust langs in de winkel.

Als klant geniet u ook van volgende garanties: