De “WHY” van New Optics

Why

A vision for happiness. Een visie voor geluk. Dat is onze slogan.

Het leven is mooi. En het loont de moeite om dat te zien en in te zien. De kleuren rondom ons, de kleine dingetjes en de wereld in al haar facetten.

Gelukkig zijn, daar streven we allen naar. En wanneer je zelf gelukkig bent, dan is niets mooiers dan dat geluk te delen.

 

How

Zelf doen wij dat door ogen op te meten, en brilglazen of contactlenzen te adviseren. In detail gaan wij na of er visuele klachten zijn, of misschien andere klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rode of tranende ogen. Onze expertise is daarin vrij groot. Over binoculaire oogmetingen geeft Patrick lezingen in binnen en buitenland (Boedapest, Zagreb, Tel Aviv, Sofia, Utrecht, Breda, …).

Daarnaast kan u rekenen op een team van vijf lachende vrouwen die een passie voor mode hebben en de juiste bril en zonnebril naadloos doen passen bij uw persoonlijkheid.

In onze belevingswinkel in Keerbergen kan u de meeste klinkende namen terugvinden; Cartier, Chanel, Ray-Ban, en noem maar op.

Op onze website kan u een ruim assortiment ervan bekijken.

En op sociale media zijn wij actief op FB en op instagram, waar we van onze volgers echte fans maken. Nu zijn het er al meer dan drieduizend.

 

What

Oh ja, wij vergaten bijna te zeggen dat wij opticiens zijn. Opticiens met een visie, een visie voor geluk!