New Optics, dé OPTIEKBELEVINGSWINKEL in België!

Innovatief concept

New Optics is niet zomaar een winkel. Het is dé belevingswinkel in optiek in België. Sedert jaren is New Optics op technologisch vlak reeds de referentie, bekend in binnen en buitenland. Baanbrekend zijn de binoculaire oogmetingen. Nu is New Optics ook toonaangevend wat brilmode betreft, steunend op een uiterst innovatief concept. Zo zijn jullie welkom in de lensroom, de Zeiss-room, de sunroom, de fashionroom, de bar, het New Optics Café, de lounge, de kids-corner, de afdelingen optometrie en audiologie… en zelfs het terras bij mooi weer. Winkelbeleving krijgt zo een nieuwe dimensie, waarbij vertrouwen, authenticiteit en oogzorg centraal staan.

 

Reacties

Zowel klanten als vakmensen zijn fan van het vernieuwende concept. Uit de optiek sector plukten wij volgende reacties:

“Dit is ongezien in Vlaanderen, zelfs in de Benelux.”

“Ik dacht dat ik wist waar de mooiste optiekwinkel van het land was, maar nu moet ik mijn mening herzien.”

“Fantastisch hoe hier over elke ruimte werd nagedacht. Uniek! Ongeëvenaard.”

“Kan ik hier ook komen werken?”

“Het is hier zo mooi! Ik zou haast willen dat ik slechte ogen had.”

Deze reacties komen uit de mond van verdelers van Cartier, Chanel, Tom Ford, Tod’s, YSL, Gucci, Etnia Barcelona, Ray Ban, Giorgio Armani, Lindberg, Silhouette, Mykita, Victoria Beckham en zoveel andere merken.

 

Wereldpremière

Innovation Eye-land
Als allereerste ter wereld beschikken wij binnenkort over het gloednieuwe toestel van Zeiss: de Visufit 1000. Hiermee kunnen wij een perfecte scan maken van jouw gelaat. Zo kan je uiterst precies jouw eye-dentity vinden!